• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Årets første fall i Hole

image-upload-188-711976Vi har lykkes med de siste års oppbygging av både rådyr og elgstammen i Hole. Nå har vi mye rådyr og elgokser i mange størrelser farter rundt. Dette blir spennende.

 
Sesongen 2010

Som vanlig begynner årets bukkejakt 10 august. Ta kontak t for å melde deg på 3 dagers bukkekurs.

Elgjakta begynner 5 oktober. Ta kontakt .

 
Årets Elg kvote ble fyllt

Årets elgjakt har hatt mange flotte opplevelser og både spennende og utfordrende jaktdager. Med topp trente hunder , har det blitt mange flotte loser. Trond Vidar har lagt ned et stort arbeid med sine 3 hunder. Alle finner elg og får dyra til å stå. Utrolig at disse små kjærlige hundene er i stand til å finne elgen.......og ikke minst ha full kontroll på de. Vi var inne på flere loser, og når hele postrekka fikk besøk av losen som forflyttet seg, ble det en stor opplevelse påtross av at det var feil dyr.

 
Første dag av elgjakta

Storviltskolen startet elgjakta i dag med å felle tre elg.

Vi kommer tilbake med bilder og mer informasjon i nær fremtid.

 
Reinsdyrjakt 2009

Hans Jørgen med reinsdyrHans Jørgen felte i dag morges et flott reinsdyr!

Storviltskolens elgjakt starter mandag 5. oktober. Vi har fortsatt noen ledige plasser. Hvis du har lyst til å delta, ta kontakt med Rune Augdahl.

Se flere bilder
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>