• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Ny fantastisk jaktdag
dyr3og4_08 På morningen ble det felt en ku som kom langs elvebredden på Busund. Noe senere meldte en av jegerne at han hadde gått opp en kalv. Minutter senere kom kalven sammen med kua inn på post. Kalven ble felt. Nå er det spennende til uka. Det siste dyret på årets kvote er en okse. Hvem feller storoksen i år ? Neste uke jaktes det man, ons, og fredag.
 
2 dager - 2 fall

dag2Etter to dagers elgjakt har Storviltskolen fått to fall - en 4 tagger okse og en kalv falt for Henrik og Hans Jørgen (bildet).

 

 

 

IMG_6043 IMG_6031 IMG_6096 IMG_6065
 
Storviltskolens instruktører
img_2732_800Storviltskolens instruktører er i full gang. Henrik har felt en kalv. Hans Jørgen fikk etter flere dagers slit i fjellet endelig felt reisdyret. Edvard fikk kjempeoksen . En flott 9 tagger. Mandag braker det løs i Storviltskolens terreng i Hole. Der er det ledig for flere jegere til de 5 dyrene som skal felles i år. Ta kontakt
 
Årets elgjakt
IMG_0037Årets elgjakt sarter 6 oktober hos Storviltskolen. Vi har plasser på tre dagers jakt fra 6/10 til og med 8/10 og 13/10 til og med 15/10. Alle er velkommen uansett nivå og erfaring. Skolens instruktører står til disposisjon for de som trenger veiledning. Pris for tre dagers jakt er kr. 3.000,-. Ta kontakt.
 
Bukkejakta 2008

Bukkejakta er i full gang. Svein Ragnar fikk øye på spissbukken og plasserte et perfekt skudd.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>