• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Krevende Skogsfugljakt

p9180011.jpgEn liten avdeling jegere - inkludert noen instruktører fra Storviltskolen - dro i helgen til de dype skoger på Hedmarken.

Den planlagte rypejakta på Hardangervidda ble avblåst pga urovekkende værvarsel. Det var en klok beslutning. Senere hørte vi på nyhetene at Haukeli var stengt pga snøstorm!

Været skulle likevel bli en utfordring denne helgen. 

Les mer …
 
ATV trening med Røde Kors
15092007089.jpgStorviltskolen hadde mange aktiviteter sist helg. Noen jaktet skogsfugl og andre var på rypejakt. Vi var også invitert til å demonstrere kjøring av ATV i terreng. For å oppnå en sikker kjøring med ATV ble det gitt både teoretisk og praktisk innføring. Det ble benyttet Polaris ATV 500 og 800 ccm. Hengeren kom fra BK hengeren
Les mer …
 
Hjortejegerne !
hjortejaktSom det fremgår av alle våre reportasjer er det høy aktivitet på Storviltskolens aktive jegere rundt om. Siden elgjakta lar vente på seg noen uker har gutta startet opp i vest. I et ufyselig vær (når vestlendingene sier dette selv må det ha vært ille) På hortejakt går man ikke ut på post.....man smyger.
Les mer …
 
Reinsdyrjakt i Rondane

dsc00243.jpgDeltagerne på vidda ble overrasket av dårlig vær i formiddag kl 1000. Regn og vind kan være ufyselig. Når vinden har dreid, hjelper det lite å begynne å løpe etter dyrene. Da er det trygt at alle deltagerne har med hver sin Jerven duk. Mats på bildet sitter tørt og godt mens de planlegger neste trekk. Skitt Jakt !

Neste uke blir det spennende og følge Martin med følge på rypejakt. Da går ferden ut fra Rjukan traktene.

Les mer …
 
Bestill Elgkjøtt nå

!. dag elg 2003 070.jpgVi kan skaffe elgkjøtt.

Kjøttet kan leveres i halve dyr, hvor du selv foretar parteringen. Tibudet gjelder frem til 1 nov.  Benytt anledningen til å forhåndsbestille nå! 

Fra slakter kan du få kjøttet ferdig delt. Kjøttdeigen er ferdig malt og alle andre deler er merket med navn.Du kutter biffene opp i de størrelser som passer din husholdning og fryser det ned.

Priser fra kr.70/kg eks mva.

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>