• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Ola skyter 4 tagger 1'ste jaktdag
dsc00174.jpgOla gikk til sin faste plass på "Brygga" på årets første jaktdag i 2007. Etter kort tids postering var første fall i bukkejakta 2007 et faktum. En fin 4 tagger. Mer informasjon og bilder kommer.
 
Forberedelser til jakta

bilde020.jpg På forsommeren er det brukt mye tid på å ruste opp jakt terrenget. Poster er ryddet og jakttårn oppgradert. På posten som bildet viser, er det felt minst en elg hvert år de siste  fem årene.

 

 

 
Årets bukkejakt - Meld deg på nå!

dsc00043.jpgVi har begynt å fylle opp årets bukkejakt.

Bukkejakta starter 10 august.

Meld din interesse til Jon.

 
Vårjakt i mars april

img_0128.jpg2 av Storviltskolens mest ivrige jegere lar ikke en jaktmulighet vente på seg selv om kalenderen bare viser slutten av mars, og enda nesten 5 mnd til det som mange mener er årets jaktstart 10. august.
I løpet av de første påskedagene har Mats og Jon felt hvert sitt vilt, henholdsvis rev og bever,

Les mer …
 
ATV og Hundekjøring

hundekjring_atv_008Vi prøvde ut Polaris 500 og 800 under NM i hundekjøring på Hamar. Atv med belter viste seg meget effektiv når man skulle lage løyper som gikk i skog hvor buskene stod tett. 
4 hjuling ATV med belter var effektiv også med diverse løypeutstyr hengende bak. Se flere bilder  i Galleri

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>