• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Med Røde Kors i hardt vær

belte_atv_rde_kors_036 Vi fortsetter forrige nyhetsinnsalg med tur på fjellet sammen med Røde Kors.Formålet med turen var å teste 4 hjuling med belter opp mot snøscooter. Været var noe av det værste som representantene fra Aurdal Røde kors hadde opplevd på fjellet.Vi følte oss veldig trygge sammen med disse karene. Ikke nok med at de var lommekjent på fjellet, de hadde meget store ferdigheter når det gjaldt å håndtere snøscooteren. Dette medførte at de lett mestret Atv`n med belter på vidda. Etterpå var de klar på at ATV med belter er et kjempeprodukt ved siden av snøscooter da de utfyller hverandre meget bra. Fordelen med Atv er at de kommer seg frem nesten over alt og er ikke avhengig av fart. 4 belter gjør også at man få veldig stor gripeevne.

Fler bilder kommer.

 
Ekstremtur på ATV

atv_rde_kors_19.01.07_001Vinter Norge bød på sitt barskeste da vi lastet 4 hjulinger med belter for å dra på telttur i minus 20 grader. Det skulle vise seg at bekker og elver ikke alltid er trygge på tross av lengre tid med kaldt vær og frost.

 

 

Les mer …
 
Polaris Multi ATV

x2_500_belter_0107_007Storviltskolen har i flere år testet ut og brukt ATV fra Polaris. Anvendligheten har vært stor til alle arbeidsoppgaver. Etter å ha testet ut ATV med belter på snø, har vi fått et Multi arbeidsredskap. Med dette  utstyret kan ATV brukes hele året rundt.
Sist helg ble ATV Type Polaris X2 500 med belter testet ut i Valdres Alpinsenter på Danebu.

Les mer …
 
En ny jeger er født!

For andre gang i år var Mats med oss på rådyrjakt, og denne gangen hadde han flaksen på sin side. Etter ca 30 minutter på post hadde Hera og Jon støkket ut 2 dyr som tok turen mot Mats.
thumb_cimg3244

Les mer …
 
Perfekt julegave!

sluttstykkeholderVi snublet plutselig over et restlager med sluttstukkeholdere. Det må jo være den perfekte julegaven for alle seriøse jegere.

Pris. NOK 200,- + frakt (30)

Her er det først til mølla!

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>