• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Hva veier egentlig et felt dyr ?

cimg2702

Når man har felt et dyr, kommer raskt spørsmålet om hva man tror den veier. Vi har gjennom flere år vært prisgitt de vektene som har vært rundt på gårdene. Når vi opplever at vekta på dyret kan variere opp til 10-15% fra dyret blir skjært ned til det ankommer slakteren, ønsket vi å finne pålitlige vekter. Vi har testet en rekke vekter og fant flere meget gode og pålitlige vekter hos Landgraff og Flintab. Bla har vi testet den nye digitalvekten Scaale II

Les mer …
 
Jaktstøvel for dårlig vær

cimg2658 Når høstjakta består av regnvåte jorder og våt skogbunn, er det ikke lett å finne skotøy som passer. Når det i tillegg er kaldt og surt blir det ikke enkelt. Vi har testet en rekke støvler. Den som dekker dette fullt ut, er de høyskaftede støvlene fra Muck Boot. Alle er i 5 mm neopren .På bildet ser du tre av jegerne som diskuterer. Støvelen i midten har flisfor innvendig samt en del andre elementer som gjør at den holder på varmen. Denne søvelen har stor fordel når man blir sittende på post i slikt kaldt og guffent vær.

 
Unik mulighet til rypejakt i Finmark

rypejegereVi har nå fått et unikt tilbud om å være med til Finmark for å jakte på rype. Det er meget bra med rype i området rundt Biedjovagge. Mange flokker er observert av våre kontakter i området.

Hvem kan være med:
Firma, grupper eller enkeltpersoner

Når:
Fly til Alta fredag formidag 27/10
Hjemreise mandag 30/10 eller torsdag 2/11

Transport inn i området og guiding av kjentmann er inkludert. Topp trente hunder er også med.

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for ytterligere informasjon.

 
ELGJAKT..............Noen plasser ledig
Storviltskolen har noen ledig plasser for årets siste elgjakt 26 og 27 oktober i Hole.
Ta kontakt på mobil 91 55 90 00 eller send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
En ny knalldag!

kalv_alf_06Etter at Tinka, jämthunden til Vidar, samt Storviltskolens andre hunder hadde vært ute en liten stund, fikk Alf nok en gang dyr på post. Denne gangen var det en kalv Alf fikk gleden av å felle, etter at han også hadde besøk av en 4 tagger okse.
Bilder og mere utfyllende info kommer senere, ta en titt i galleriet og se bildene fra de første 2 dagene i mellomtiden!

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>