• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Suksessen fortsetter!

cimg2438Suksessen i Hole fortsetter på dag 2!
I løpet av første drev smeller det ute på øya.
Terje har fått en uforglemmelig dag på post og felte en elgku og en 10-tagger okse!
Du kan se bilder i bildegalleriet.!

 
Elgfall etter 30 min
elglag_1__06Årets elgjakt er i gang. 30 min etter at unghundene Bessie til Henrik og Birk til Andres var sluppet kom de med elg til postrekka. Dyret stoppet et øyeblikk ved tårnet til Alf. Sekunder senere var årets første fall en realitet.
Les mer …
 
Nå starter elgjakta.

5 oktober starter vi elgjakta i Hole.  Den varer ut mnd. Vi har noen ledige plasser, så det er fortsatt mulighet for å oppleve skogens konge. I år har vi topp innkvartering med alle ønskelige fasiliteter, enten du vil ligge i telt eller som en greve i himmelseng. De fleste av fjorårets deltagere er på plass, så dette blir kjempespennende.
Du kan også få bestilt elgkjøtt.

 
Polaris ATV med tilbehør - perfekt for elgjakt

brosjyre.pngVi kom over dette spesielle tilbudet fra Polaris. ATV med belter ser ut til å kunne bli den ultimate løsningen for elgjaktglag.

Med alt det nye tilbehøret som har kommet i det siste så kan disse kjøretøyene selvfølgelig også brukes til mye annet.

Last ned brosjyren for kampanjetilbud

 
Rypejakt
helikopterDet var stor spenning til den delen av rypejakta som var lagt til utlandet, nærmere bestemt Kiruna. Vi ankom Kiruna med nysnø. Terrenget lå noen mil inn på fjellet og derfor ble ble vi fløyet inn med teltutstyr og hunder.
Les mer …
 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>