• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Stakkars Bukken

thumb_30082006140.jpgUnder et av bukkekursene hos Storviltskolen i høst , ble det observert et dyr med unormal adferd. Storviltskolens instruktører besluttet derfor å intensivere jakten etter denne merkelige bukken.

Les mer …
 
Elgjakta 2006

alf_hyseter_web1Årets elgjakt begynner å bli fyllt opp av deltagere.Jakta i år blir i vårt eget terreng i Hole. Terrenget er også utvidet. Det er gledlig å se at "vestlandsklanen" i år også blir med oss for 3. året på rad. Dette er en gjeng med meget kunnskapsrike og erfarne jegere og med fantastisk humor. Storviltskolen gratulerer Alf`n med glimrende resultater på landsskytterstevnet i år.

Vi har flere elgoppservasjoner i terrenget, så dette blir spennende. Vi har noen få plasser igjen til årets elgjakt.

 
God start på bukkejakta
dsc00043Etter knappe 2 timer på post falt årets første bukk 10. august kl 07.30.
Les mer …
 
Flere observasjoner av fine bukker i Hole

Nå er det kun få dager igjen til bukkejakta starter i Hole, og vi har i den anledning vært ute i terrenget flere ganger, og faktisk sett voksne rådyrbukker hver gang!

Så nå er det ikke annet å gjøre enn å glede seg til jakta begynner grytidlig om morgenen den 10. august!

 
Messe Hellerud 16-18 juni
Storviltskolen deltar på årets jaktmesse Jeger & Fisker på Hellerud med kjempestand. Flere av våre samarbeidspartnere vil være tilstede Her får du anledning til å melde deg på til årets jakt.
 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>