• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Årets jakt i Hole
Vi er nå klar med årets jakttider. Vi starter med 3 dagers bukkekurs 10/8 og 13/8. Rådyrjakta starter 25/9. Årets elgjakt starter 5/10. Elgterrenget er utvidet. Det begynner å fylle seg opp med deltagere, så ta kontakt så du kan oppleve årets jakt i Storviltskolen.  
 
Ny Polaris ATV

14052006058Storviltskolen har nå en tid testet ut den nye ATV`n fra Polaris. Dette er type X2 500 ccm. Den har vist seg meget anvennelig i terrenget med stor fremkomlighet.

 
Kommunikasjon
scootersverigehovdenogblihovdeapril2006052Storviltskolen har testet ut Peltors hjelmer med intercom. Med direkte kontakt til Icoms jaktradio oppnår man en klar og tydelig komunikasjon, selv med motor i gang. På bildet ser du også peltors vernebrill benyttet. Dette er også en god solbrille med uv beskyttelse.
 
Storviltskolen deltar på villmarksmessen

Vi har stand ved Villmarksmessen på Lillestrøm. Du finner oss i hall D, stand D06-36. Her kan du melde deg på årets jakt - vi har bukkejakt, rådyrjakt og elgjakt. Du kan også melde deg på jakttur til Sør-Afrika, under Storviltskolens regi. Se her, send e-post eller møt opp på messen for mer info!

 
Behandling av felt vilt med Døgngradermåler
dgngradermler_rdyr_2005_001Storviltskolen har testet døgngradermåler fra Suvitek
Les mer …
 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>