Test av utstyr
POD parafinovn
pod_8Storviltskolen testet Pod 8 under årets rypejakt. Temperaturen var ned mot -10 grader om natta. Poden viste seg som et godt produkt. Den ga rask og god varme i teltet. Når man kom våte inn fra jaktturen ble tøyet hegnt opp i toppen av teltet. Ovnen er effektiv i tørking og gir ingen lukt.
Parafinovnen leveres fra rk-smia
 
Brannsprøyte

thumb_s3010038.jpgStorviltskolen ble forespurt om å hjelpe til med å sikre området rundt en jakthytte som skulle brennes ned.

 

 

 

 

Les mer …
 
Skytesimulator - Bli en bedre hagleskytter

det_er3Alle som har vært på rypejakt i år - eller andre år for den saks skyld - har vel opplevd at det ikke alltid er like lett å treffe dise fjærkreene. Noen har problemer med sideskudd andre har problemer med fraflygere. Ja, noe har sågar problemer med å treffe i det hele tatt.

Når du bommer - har du ikke da ofte lurt på om du traff over, under, til høyre eller til venstre? Det har i hvertfall undertegnede. Nå finnes det heldigvis en mulighet til å finne ut dette. Hos Grimstad Jakt og Fiske finner de en helt utrolig skytesimulator som gir deg nøyaktig svar.

 

 

Les mer …
 
Polaris ATV til elgjakten

Storviltskolen samarbeider tett med Polaris for å trekke veksel på våre felles erfaringer når det gjelder bruk av 4- og 6hjulinger i terrenget. Spesielt prøver vi ut forskjellige løsninger til elgjakt. På denne siden vil du finne bilder og informasjon om Storviltskolens bruk av Polaris' produkter. Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer om våre erfaringer med bruk av Polaris ATV i forbindelse med jakt.

Les mer …
 
Magellan GPS
thumb_l_sportrak_pro.gifMagellan GPS Storviltskolen bruker GPS av flere grunner. For det første er det snakk om sikkerhet. For det andre handler det om å holde oversikt over alle poster, terrenggrenser og fallplasser. Vi vil i de følgende kapitler fortelle litt om hvordan vi bruker GPS og hvorfor vi har valgt Magellan
Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL