Nyheter
Dette er en oversikt over alle Nyheter fra Storviltskolen.ATV til Elgjakta
Elgjakt
Skrevet av August Lilleaas   
polaris_atv_selges.jpg.jpg

Storviltskolen selger sin demokjørte ATV  Polaris type X 2 500 ccm. Med sin forlengede akselavstand er den stabil på vanlig vei. I terrenget har den stor fremkommelighet. På bildegalleriet er det mange bilder som viser den i forskjellige bruksområder. Den har vist seg ekstremt bra med belter på vinterføre. Røde Kors har skaffet seg en identisk maskin etter å ha prøvd og testet med og uten belter. Belter kan skaffes.

Pris kun kr 39.000,- eks mva Totalt kr. 48.750,-

Kontakt oss på mail  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller  91 55 90 00

 
Bukkejakta 2008
Bukkejakt

Bukkejakta er i full gang. Svein Ragnar fikk øye på spissbukken og plasserte et perfekt skudd.

Les mer …
 
Sikring av ATV
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

Storviltskolen ønsket å sikre sine ATV mot tyveri. Vi ringte rundt og ble invitert til Trygge Rom på Sandvika Storsenter for å se på alternative løsninger. De hadde mye kunnskap om sikring. Utstyr i klasse to lot seg "klippe" av med spesialtang. Vi måtte opp i Klasse 3 FG for å finne kjetting og låstyper som ikke lot seg "klippe" av. På bildene ser du en 4 m kjetting kl 3 FG og lås i samme klasse. Selv om kjøretøyet er forsikret, er det viktig å kontakte forsikringsselskapet og spørre hva de krever av alternativ sikring.

 

Les mer …
 
Elgfamilie
Elgjakt
Skrevet av Rune Augdahl   

elgfamilie_web100.jpgDenne elgfamilien bestående av okse , ku og 2 fjorårskalver koser seg i vintersolen. Det er utrolig hvor rolig disse dyrene er. På denne tiden av året er det viktig og ikke bruke opp all energien med å vasse rundt i dyp snø. 

Les mer …
 
Vinterøvelse i Rypeland
ATV
Skrevet av Rune Augdahl   

atv_helikopter_050.jpgStorviltskolens instruktører er allsidig på flere områder enn bare jakt. Som medlem i Røde Kors kan vi tilføre våre erfaringer fra bruk av utstyr. Vi har lang og bred erfaring med Polaris ATV. Nå også med belter. ATV med belter viser seg å være et bra supplement til snøscooter. Hjelmer fra Peltor med intercom har vist seg som meget bra når de tilkobles radioer fra ICOM.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL