Nyheter
Dette er en oversikt over alle Nyheter fra Storviltskolen.Nytt hjortefall
Hjort
Skrevet av Rune Augdahl   
rune_med_kalven.jpgVi gratulerer Rune med årets første hjortefall. Det ble en fin kalv
 
Krevende Skogsfugljakt
Diverse Nyheter
Skrevet av Martin   

p9180011.jpgEn liten avdeling jegere - inkludert noen instruktører fra Storviltskolen - dro i helgen til de dype skoger på Hedmarken.

Den planlagte rypejakta på Hardangervidda ble avblåst pga urovekkende værvarsel. Det var en klok beslutning. Senere hørte vi på nyhetene at Haukeli var stengt pga snøstorm!

Været skulle likevel bli en utfordring denne helgen. 

Les mer …
 
ATV trening med Røde Kors
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   
15092007089.jpgStorviltskolen hadde mange aktiviteter sist helg. Noen jaktet skogsfugl og andre var på rypejakt. Vi var også invitert til å demonstrere kjøring av ATV i terreng. For å oppnå en sikker kjøring med ATV ble det gitt både teoretisk og praktisk innføring. Det ble benyttet Polaris ATV 500 og 800 ccm. Hengeren kom fra BK hengeren
Les mer …
 
Hjortejegerne !
Diverse Nyheter
Skrevet av Rune Augdahl   
hjortejaktSom det fremgår av alle våre reportasjer er det høy aktivitet på Storviltskolens aktive jegere rundt om. Siden elgjakta lar vente på seg noen uker har gutta startet opp i vest. I et ufyselig vær (når vestlendingene sier dette selv må det ha vært ille) På hortejakt går man ikke ut på post.....man smyger.
Les mer …
 
Reinsdyrjakt i Rondane
Diverse Nyheter
Skrevet av Rune Augdahl   

dsc00243.jpgDeltagerne på vidda ble overrasket av dårlig vær i formiddag kl 1000. Regn og vind kan være ufyselig. Når vinden har dreid, hjelper det lite å begynne å løpe etter dyrene. Da er det trygt at alle deltagerne har med hver sin Jerven duk. Mats på bildet sitter tørt og godt mens de planlegger neste trekk. Skitt Jakt !

Neste uke blir det spennende og følge Martin med følge på rypejakt. Da går ferden ut fra Rjukan traktene.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL