Nyheter
Dette er en oversikt over alle Nyheter fra Storviltskolen.Duejakt
Diverse Nyheter
Skrevet av Rune Augdahl   

dsc00208.jpgFor å variere jakta litt, tok Storviltskolen haglene fatt og prøvde lykken på duejakt hos Henrik. Flott opplading til rypejakta.

Les mer …
 
Kua i "helvete"
Elgjakt
Skrevet av Rune Augdahl   

I dag tidlig ble ku med tvilling kalver observert i den delen av terrenget som kalles "helvete". Denne kua leverer to kalver hvert år og er med å styrer forvaltningen. Kua kom ut av skogen for å se et oppgjør mellom en spissbukk og en sekstagger revirbukk. Fantastisk opplevelse. Sekstaggeren stilte seg opp ute på en liten øy på jordet og bjeffet til spissbukken som nærmet seg. Plutselig dukket det ei geit som sikkert lurte på hvorfor hun ikke var midtpunktet.

 
Elginvasjon
Elgjakt
Skrevet av Rune Augdahl   
elg_med_kalv_over_steinsletta.jpgDet kan se ut som terrenget er invadert av elg. På vei ut og inn fra postene under bukkejakta går jegerne stadig på elg i terrenget. Når man til og med registrerer at elg ligger og sover til jegerne er 15 m unna blir jo dette store opplevelser.På vei ut i dag tidlig krysset dyr over veien. Det var ku med singel kalv som var ute kl 0600.
 
Kanadagås
Rådyrjakt
Skrevet av Rune Augdahl   
dsc00189.jpgEtter å ha lokket frem en hissig 4 tagger i dag tidlig som klarte å holde seg skjult i det høye gresset, var gleden stor da jegerne klarte å lure en gåseflokk i steden.
 
Sluttstykkeholder på lager
Diverse Nyheter
Skrevet av Martin   
sluttstykkeholder.jpgVi har fått inn et nytt parti med sluttstykkeholdere. Du kan bestille ved å kontakte Rune (Pris NOK 200,- stk.)
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL