Nyheter
Dette er en oversikt over alle Nyheter fra Storviltskolen.ATV og Hundekjøring
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

hundekjring_atv_008Vi prøvde ut Polaris 500 og 800 under NM i hundekjøring på Hamar. Atv med belter viste seg meget effektiv når man skulle lage løyper som gikk i skog hvor buskene stod tett. 
4 hjuling ATV med belter var effektiv også med diverse løypeutstyr hengende bak. Se flere bilder  i Galleri

 
Med Røde Kors i hardt vær
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

belte_atv_rde_kors_036 Vi fortsetter forrige nyhetsinnsalg med tur på fjellet sammen med Røde Kors.Formålet med turen var å teste 4 hjuling med belter opp mot snøscooter. Været var noe av det værste som representantene fra Aurdal Røde kors hadde opplevd på fjellet.Vi følte oss veldig trygge sammen med disse karene. Ikke nok med at de var lommekjent på fjellet, de hadde meget store ferdigheter når det gjaldt å håndtere snøscooteren. Dette medførte at de lett mestret Atv`n med belter på vidda. Etterpå var de klar på at ATV med belter er et kjempeprodukt ved siden av snøscooter da de utfyller hverandre meget bra. Fordelen med Atv er at de kommer seg frem nesten over alt og er ikke avhengig av fart. 4 belter gjør også at man få veldig stor gripeevne.

Fler bilder kommer.

 
Ekstremtur på ATV
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

atv_rde_kors_19.01.07_001Vinter Norge bød på sitt barskeste da vi lastet 4 hjulinger med belter for å dra på telttur i minus 20 grader. Det skulle vise seg at bekker og elver ikke alltid er trygge på tross av lengre tid med kaldt vær og frost.

 

 

Les mer …
 
Polaris Multi ATV
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

x2_500_belter_0107_007Storviltskolen har i flere år testet ut og brukt ATV fra Polaris. Anvendligheten har vært stor til alle arbeidsoppgaver. Etter å ha testet ut ATV med belter på snø, har vi fått et Multi arbeidsredskap. Med dette  utstyret kan ATV brukes hele året rundt.
Sist helg ble ATV Type Polaris X2 500 med belter testet ut i Valdres Alpinsenter på Danebu.

Les mer …
 
En ny jeger er født!
Rådyrjakt
Skrevet av Jon Solberg   

For andre gang i år var Mats med oss på rådyrjakt, og denne gangen hadde han flaksen på sin side. Etter ca 30 minutter på post hadde Hera og Jon støkket ut 2 dyr som tok turen mot Mats.
thumb_cimg3244

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL