Nyheter
Dette er en oversikt over alle Nyheter fra Storviltskolen.Foreløpige erfaringer fra årests småviltjakt
Rypejakt
Skrevet av Martin   

pict0007Storviltskolen har vært både høyt og lavt den siste tiden for å sjekke ut nye områder for småviltjakt samt for å utføre diverse tester av utstyr.

Rent jaktmessig viser våre foreløpige erfaringer fra de områdene vi har vært i på østlandet, at det er litt under middels med ryper mens det er godt med skogsfugl og hare. Vi har sett masse veldig små harer i år uten at vi har noe forklaring på dette fenomenet. Vi har sett mer storfugl enn orrfugl, noe som ellers pleier å være motsatt. Ved ett tilfelle kom vi over en relativt bratt skogkledd li hvor det fløy opp storfugl hver 50 meter. At vi så 25-30 storfugl i løpet av en liten time er ikke en overdrivelse. Det var relativt lite ryper på fjellet, men vi fant noen middels store kull nede i bjørkeskogen.

Nordpå har vinteren begynt å gjøre anmarsj, så det blir spennende å høre mer fra de som har reist dit når de kommer tilbake.

 
Brannsprøyte
Test av utstyr
Skrevet av Rune Augdahl   

thumb_s3010038.jpgStorviltskolen ble forespurt om å hjelpe til med å sikre området rundt en jakthytte som skulle brennes ned.

 

 

 

 

Les mer …
 
Stakkars Bukken
Bukkejakt
Skrevet av Rune Augdahl   

thumb_30082006140.jpgUnder et av bukkekursene hos Storviltskolen i høst , ble det observert et dyr med unormal adferd. Storviltskolens instruktører besluttet derfor å intensivere jakten etter denne merkelige bukken.

Les mer …
 
Elgjakta 2006
Elgjakt
Skrevet av Martin   

alf_hyseter_web1Årets elgjakt begynner å bli fyllt opp av deltagere.Jakta i år blir i vårt eget terreng i Hole. Terrenget er også utvidet. Det er gledlig å se at "vestlandsklanen" i år også blir med oss for 3. året på rad. Dette er en gjeng med meget kunnskapsrike og erfarne jegere og med fantastisk humor. Storviltskolen gratulerer Alf`n med glimrende resultater på landsskytterstevnet i år.

Vi har flere elgoppservasjoner i terrenget, så dette blir spennende. Vi har noen få plasser igjen til årets elgjakt.

 
Messe Hellerud 16-18 juni
Diverse Nyheter
Skrevet av Rune Augdahl   
Storviltskolen deltar på årets jaktmesse Jeger & Fisker på Hellerud med kjempestand. Flere av våre samarbeidspartnere vil være tilstede Her får du anledning til å melde deg på til årets jakt.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL