Bukkejakt

thumb_ny_jeger.jpg Bukkejakta starter allerede 10 august. Bukkejakt er en meget spennende jaktform hvor man benytter en kombinasjon av postering og lokkejakt.

Vi har 3 dagers jakt/kurs. Opplæring vil gis til nye jegere og de som ønsker det. Alle får felle en rådyrbukk hver. Deretter er man med videre og kan felle rev. Det viktigeste er perioden etter at man har felt sitt dyr. Da får man oppleve og lære mye om dyrenes adferdsmønster. Du kan lokke, følge med på dyrenes bevegelser og melde til øvrige poster hva som er oppservert. Har man med seg video og kamera, kan man få festet unike bilder og sekvenser på filmrullen.

Kurs 1. Start. onsdag 10.08.11. Kurs 2. start fredag 12.08.11 Pris kr. 3.500,--

Det er ingen Trofe avgift. Det er anledning til å kjøpe hele dyret.

Det benyttes kun rifle til denne jakten og hund er ikke tillatt.

Storviltskolen har satt opp flere skytetårn i sitt terreng i Hole. Dette gjør at viltet får vanskeligere får å få vitring av jegeren samt at det gir en sikrere skytevinkel.

Med så tidlig jaktstart får man anledning til å oppleve råbukken på sitt mest virile. Den gjør alt den kan for å få videreført sitt arvemateriale og det er ikke uvanlig at en jeger som lokker på denne tiden av året, kan få en anselig mengde kjeft av bukken som eier reviret.

Kontakt Rune for påmelding.

Dette er en spennende jakt med mye action og skogen er full av liv. Vi kan garantere våre deltakere at de vil både få se og høre rådyr i den tidlige bukkejakta. For informasjon om terreng og boforhold, se under den generelle rådyrjakta .