Rådyrjakt

thumb_dscn5731.jpg Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.

Vi jakter både med og uten hund og praktiserer både posteringsjakt og smygjakt - alt etter hva deltakerne foretrekker.

Storviltskolen stiller med erfarne instruktører og jaktledere. Vi sørger for alt det praktiske, som kommunikasjon (jaktradio), ettersøkshund, gode slakteomgivelser, etc.

Som en del av vår filosofi prioriterer vi alltid nybegynnere. Er rådyrjakt nytt for deg vil vi gi deg en grundig innføring i denne jakten. Du vil få med deg en instruktør ut på post - og du vil selvfølgelig bli plassert på en attraktiv post hvor sjansen til å få fall er stor.

Den generelle rådyrjakta starter 25 september og varer til den 23 desember. Som regel foregår denne jakten som posteringsjakt med drivende hund, men vi varierer også med ren posteringsjakt, støkkjakt og smygjakt hvis deltakerne ønsker dette.

thumb_radyr.jpg Benytt anledningen til å lære deg rådyrjakt sammen med erfarne instruktører. Vi har instruktøren som kan gi deg innføring i hvordan du skal lokke frem gammelbukken, som kan hjelpe deg med tips og triks i forhold til jaktutstyr, bekledning og kamuflasje og som gir deg praktisk opplæring i hvordan man behandler felt vilt. Hvis du stiller med jegerprøven stiller vi med alt annet....

Vi kan love deg en hyggelig jaktopplevelse med rådyrjakt i vårt jaktterreng hvor du og din jaktopplevelse står i fokus.

Husk at Storviltskolen - i tillegg til rådyrjakt - også tilbyr rypejakt, skogsfugljakt og elgjakt.

Priser

Døgnpris: 900,-
Sesong: 3.500,-   Gjeldene fra 1. januar  2011

Bestill her